Beoordelingen van Sushi 8 Schijndel

Recente recensies

5.0
Esmee
vandaag

Sushi viel direct uit elkaar

miranda
gisteren

gewoon goede service en smaakt heerlijk

Hanne
gisteren

Heerlijke sushi gegeten👍

Moniek
23 september 2022
A
19 september 2022

Lekkere verse sushi. Stond keurig op tijd klaar

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback! Team Sushi Eight

T, T, S, E
17 september 2022

Het was echt heel erg lekker! Echt van genoten!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback! Team Sushi Eight

Anoniem
15 september 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Sushi echt heerlijk! Goed van smaak en temperatuur. Extra mini loempia’s bij de bestelling gekregen!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback! Fijn om te weten dat je genoten hebt van onze sushi. Team Sushi Eight

Berty Bollen
12 september 2022

het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Berty! Team Sushi Eight

Hilde de goede
10 september 2022

Supersnel geleverd en zoals altijd weer gesmuld!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Hilde! Team Sushi Eight

Joeri
9 september 2022

Fijn personeel, bij het ophalen van je sushi krijg je meteen het idee dat er mensen mee bezig zijn geweest die weten waar ze mee bezig zijn. Daarnaast is het heerlijke sushi, de wakame salade is zonder de troep die veel restaurants er in stoppen. Kortom al zeker 2x super gegeten! En als het 2x goed bevalt zal een derde keer niet ver weg zijn.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Joeri! Fijn te horen dat jullie genoten hebben van onze sushi. Team Sushi Eight

Simone Kremers
9 september 2022

Heerlijke sushi

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Simone! Team Sushi Eight

Brigitte Aarts
3 september 2022

Het enige min puntje was dat er maar 1 flesje sojasaus bij zat, dat hadden er wel twee moeten zijn. Maar de sushi was voortreffelijk!!! Een dikke 10!👌

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Brigitte! Team Sushi Eight

Kelly Engels
2 september 2022

Het was echt heerlijk

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Kelly! Team Sushi Eight

Mika
28 augustus 2022

Nog steeds erg tevreden !

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Mika! Fijn te weten dat je nog steeds tevreden bent. Team Sushi Eight

peggy Hees
19 augustus 2022

Super altijd goed!!!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Peggy! Team Sushi Eight

M.Dokter
18 augustus 2022

Ik ontvang na elke bestelling een kortingscode maar ik kan die nergens toevoegen en daarom heb ik ook nog nooit een korting ontvangen. De sushi is top!!!

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw beoordeling. U kunt volgende keer met ons contact opnemen over de kortingscode, hierdoor kunnen wij u helpen. Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Zizi
17 augustus 2022

Altijd heerlijk !!

Reactie van Sushi 8

Fijn dat u van de sushi heeft genoten! Graag tot snel. -Team Sushi Eight

Jolanda Habraken
13 augustus 2022

Altijd goed!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jolanda! Team Sushi Eight

Kim
13 augustus 2022

Heerlijke sushi en rekening gehouden met allergie. Top!

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Monique
12 augustus 2022

Lekkere pokebowl!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Monique! Team Sushi Eight

Ingrid
11 augustus 2022

Verrassend lekker en bezorging op tijd! Ga een volgende keer hier zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Ingrid! Team Sushi Eight

Jeannette Heymans
10 augustus 2022

Wederom super kwaliteit en we kregen als cadeau mini loempia's. Top

Reactie van Sushi 8

Fijn dat u heeft genoten! Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Teresa
7 augustus 2022

Alles was lekker, kwaliteit good. Mooi gepresenteerd.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Teresa! Team Sushi Eight

Van Hoof
5 augustus 2022

Erg lekkere poke bowl!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Van Hoof! Team Sushi Eight

Karen
5 augustus 2022

Heerlijk! Perfecte service, geweldige sushi. We komen zeker nog eens terug!

Reactie van Sushi 8

Wij zijn blij u tevreden was met uw bestelling. We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Hees
4 augustus 2022

Super !!!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Hees! Team Sushi Eight

Astrid
3 augustus 2022

De sushi en de 8 bowl is super bij jullie. De app werkt echter waardeloos. Betalen gaat niet met de bankieren app en ook bestellen gaat niet super, heel onoverzichtelijk. Daardoor snel geneigd om er mee op te houden.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Astrid! Zou je een mailtje willen sturen naar info@sushi-eight.nl willen sturen zodat we je zouden kunnen helpen? Je kunt ook even bellen naar ons? Team Sushi Eight

Heesakkers
3 augustus 2022
Bresser
31 juli 2022

Eten is geweldig! Complimenten hiervoor. Bezorgtijden zijn helaas minder geworden. Voorheen was het minimaal 10 minuten, wat super is. Nu is het al een paar keer 1,5 uur geweest, heel jammer. Ik werd wel gebeld dat het eten later bezorgd werd vanwege de drukte. Maar toen werd de telefoon ook meteen weer opgegooid zonder doei of ook maar iets te zeggen. Dus dit is wel degelijk een verbeterpunt waard. Maar super lekker eten! Hopelijk word het weer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vony Irawati Lauw
29 juli 2022

top

ts
29 juli 2022

was heel lekker, ik kwam te vroeg aan en het was al klaar

Van den Bosch
28 juli 2022

Het was heerlijk en hele snelle bezorging!

A. Rutten
25 juli 2022

Bestelling was niet gekoeld en smaakte bedorven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjannie
25 juli 2022

Top

Evelien
24 juli 2022

Weer heerlijk gegeten, en bezorging optijd, dus top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
24 juli 2022

Gisteren weer Sushi gehaald, wat keurig op de afgesproken tijd klaar stond. Deze keer hadden we de summer Vibes box 🍱en de nigiri fire 🍣…. Helaas vonden we de sushi dit keer niet zo van kwaliteit en smaak als dat we van hun gewend zijn 😢 Erg jammer, want we weten dat t normaal altijd erg lekker is 😋 Het personeel was wel erg vriendelijk en we kregen bij t afhalen nog lekker mini loempiaatjes mee als kadootje wat we zeer waarderen … We hopen dat we de volgende keer de sushi wel weer is zoals we gewend waren 😌

D. Rijkers
22 juli 2022

Heerlijk eten. Bezorging snel en netjes!

cody
22 juli 2022

beste sushi in de buurt van Schijndel en snelste levertijd meestal sneller dan aangegeven wordt.

Memel
19 juli 2022

De bestelling zag er heel aantrekkelijk uit en smaakte voortreffelijk! Een goede keuze voor een warme zomerdag!

Vony Irawati Lauw
15 juli 2022

altijd lekker,goed service van medewerker,dank je

Marc Van Den Broek
13 juli 2022

Het was super lekker en heel vers allemaal.

Simon
10 juli 2022

We halen wel vaker sushi bij Eight.... deze keer was het toch wel wat minder dan anders. Ga het niet compleet afkeuren maar kan beter.

Erik
9 juli 2022

Top sushi

Ine
9 juli 2022

Heerlijke verse shusi en poké bowl!!

Rien
6 juli 2022

Prima kwaliteit. Heerlijk gegeten. Goede service.

Jan
6 juli 2022
Helma
4 juli 2022

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toet
2 juli 2022

Heerlijk gegeten.

Jeannette
26 juni 2022
Miranda
26 juni 2022

De sushi 🍱 was weer heerlijk 😋2x 3way special box (zelf kiezen welke rol je t lekkerst vindt)

Herman Zegers
20 juni 2022

duidelijke manier om te bestellen, levering mooi op tijd en heerlijk gegegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien
19 juni 2022

Was lekker en zag er ook goed uit. Veel variatie in de maandbox

de Laat
18 juni 2022

Met het warme weer nu was de sushi ook wat warm. Misschien iets meer koelen.

Cindy
18 juni 2022

Gewoon super!

Anoniem
16 juni 2022
Miranda Steenbergen
13 juni 2022

Bezorger belde netjes op om te zeggen dat ie aan de deur stond. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bresser
12 juni 2022

Super snel en super lekker! Ga er zeker vaker bestellen. Op de site stond minimaal 1 uur wacht tijd voor bezorging, maar het was er al binnen 10 minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes De Wit
5 juni 2022

Was heel lekker en zeer vers niet te vergelijken met wat je in de supermarkt koopt

Juul
2 juni 2022

goede prijs en altijd lekker

Zizi
28 mei 2022

Snel en lekker

Zizi
21 mei 2022

Heel snel geleverd

Vony Irawati Lauw
20 mei 2022
Milar
19 mei 2022

Veel variatie Heerlijke sushi

Circe
18 mei 2022
Hilly
16 mei 2022

Top!! Kwartiertje eerder zelfs. Goed verpakt en kersvers. Je betaald best wel een bedrag maar dan heb je ook wat! Ik sta ook achter de no waste regel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Farid Chaouki
15 mei 2022

Vlotte service, perfecte sushi.

Nicole
9 mei 2022

Super heerlijke, vers gemaakte sushi. Echte aanrader!!

Miranda
9 mei 2022

Weer heerlijke sushi 🍣 gegeten .. Ik dacht de 3-way special besteld te hebben, want die zijn hier super lekker 😋maar helaas zelf over t hoofd gezien dat je zelf 3 special rollen mag kiezen 😏 ( dus geen keuze gemaakt en we kregen 3 dezelfde beef truffel rollen) Ook lekker maar helaas teveel van hetzelfde.( maar eigen fout ) Gelukkig hadden we ook de nigiri fire en de meat lovers dus toch nog wat afwisseling , we hebben weer lekker gegeten …maar volgende keer zelf toch ff beter opletten 😅 bij t afhalen kregen we ook nog een lekker kadootje 😋 Dank daarvoor 😘

Marianne
9 mei 2022
Vorstenbosch
8 mei 2022
Robin
8 mei 2022

Het was wederom heerlijk!

X
7 mei 2022

De vorige keer was het top, helaas vanavond iets minder. De rijst smaakte verbrand en de kip vleugels waren zuur van.

Agatha
7 mei 2022
Paulavanaarle@hotmail.com
6 mei 2022

Lekker en mooi op tijd klaar to

Leovanveghel@planet.nl
6 mei 2022
Kamil
5 mei 2022

Elegante ;D

Willem Grin
1 mei 2022

gewoon goed.

L.
1 mei 2022
Sanne
30 april 2022

Beef truffle roll en flamed beef nigiri waren niet super, smaakte teveel naar aangebrand

Miranda
28 april 2022

Gisteren op Koningsdag weer heerlijke sushi gehaald 🍣🍱 (voor de 2x in een paar dagen tijd😅) we hadden dezelfde bestelling als vorige keer, de 5special rol en de nigiri fire 🍣 En wat was het weer lekker 😋 Alles stond weer keurig op t afgesproken tijdstip klaar.. helaas ging er iets mis met het invoeren van mn kortingscode😔, maar hopelijk kan ik die volgende keer toch nog gebruiken 😊 We hadden dit keer een heerlijk kadootje erbij gekregen 😁 erg attent en zeer gewaardeerd 😘 Tot volgende keer

Miranda
24 april 2022

Gisteren weer heerlijke sushi 🍣 afgehaald …stond keurig op tijd klaar …We hadden dit keer de 5 special rol en de Nigiri fire gekozen .. Wat hebben we gesmuld 😋 zeker een aanrader 😉 Tot volgende keer

Gert-Jan van den Hurk
23 april 2022
Vony Irawati Lauw
22 april 2022

altijd tevreden met sushi 8 schijndel,special voor vriendelijk en goed medewerker

Petra
22 april 2022

Top!

Linda
19 april 2022

Heerlijk👌😋

Boxtel
19 april 2022

Wederom een half uur te laat bezorgd

Monique
18 april 2022

Vandaag helaas meer dan 20 minuten te laat

Vony Irawati Lauw
15 april 2022

dank u wel voor altijd goed service en vriendelijk medewerker bij sushi 8 schijndel

Fatiha Azarioh
14 april 2022

Altijd lekker en bezorging is ook altijd netjes op tijd.

Stefan
13 april 2022

Heerlijk gegeten! Er zou alleen iets meer variatie inde vegetarische box mogen zitten...

Danielle
8 april 2022

De BBQ fire box was heerlijk, enig minpuntje en daarom geen 5 sterren, was dat de crispy chicken roll iets aan de droge kant was. Iets verfrissend zoals een stukje komkommer of een sausje zou aan te raden zijn. Maar verder was smullen.

Reactie van Sushi 8

Beste Danielle, bedankt voor de feedback. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Marloes Vorstenbosch
2 april 2022

Heerlijk! En vers!

Miranda Houtum van
2 april 2022

Alles prima!

Hilde
27 maart 2022

Snel en heel apart wat je krijgt. Enige ding, de zeewierbladeren om de kleine rolletjes waren taai en niet te kauwen, misschien al eerder gemaakt? Maar verder gesmuld!

Ton van Kaathoven
26 maart 2022

Was wederom zeer lekker ! Sushi 8 is een aanrader om eens spontaan lekker thuis te dineren !

Vony Irawati Lauw
23 maart 2022

lekker,vriendelijk medewerker,dank u

Egmond
21 maart 2022

Scherpe aanbieding, top kwaliteit, vriendelijke bediening.

Margo
20 maart 2022

Mijn complimenten, gebeld omdat er wat ontbrak aan de bestelling. Werd meteen nabezorgd met nog wat lekkers erbij. Fouten maken we allemaal, hoe we het oplossen maakt het verschil.

Reactie van Sushi 8

Beste Margo, fijn dat alles goed is gegaan. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

N
19 maart 2022

Geen saus gekregen bij de poke bowl.

Eva
16 maart 2022

Het was weer heerlijk!

Reactie van Sushi 8

Beste Eva, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Leonie
12 maart 2022

Top kwaliteit

Vony Irawati Lauw
11 maart 2022
Siem
8 maart 2022

Heerlijk!

Dorine Beuving
5 maart 2022

Supersnelle bezorging. Heerlijke sushi

Reactie van Sushi 8

Beste Dorine Beuving, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien!

Naomi
5 maart 2022
Eddy
5 maart 2022

Bestelling stond keurig op afgesproken afhaal tijd klaar ! Voor ons was de eerste ervaring bij sushi 8 schijndel een voor herhaling ! Heerlijk genoten.

Reactie van Sushi 8

Beste Eddy, wat fijn dat alles naar wens was! wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Hans
5 maart 2022

Top kiet hoor! Leuk personeel en flink goei eten.

Romy Hellings
4 maart 2022
Jonhan
4 maart 2022

Het was goed en lekker

Ingrid
4 maart 2022
N. van Hout
3 maart 2022

Helaas was het deze keer niet lekker. Wij bestellen vaak bij jullie, altijd lekker! Maar deze keer viel erg tegen. De unagi op de unagi roll moesten we helaas uitspugen, was niet te eten. Smaakte niet goed. De sojasaus leek wel verdund en smaakte niet. De voorgaande keren waren echt een stuk beter, dit viel echt tegen.

Reactie van Sushi 8

Beste N. van Hout, wat vervelend om deze ervaring te horen. Wij hopen dat dit niet nog eens gebeurd!

Vivian Venmans
2 maart 2022

Goede service, lekker eten 👌🏻

Gerdi Verkooijen
2 maart 2022

Het was lekker en zag er verzorgt uit. Je krijgt zelfs een mail dat de bezorger onderweg is met je bestelling.

Reactie van Sushi 8

Beste Gerdi Verkooijen, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien!

Ine
2 maart 2022

Was wederom heerlijk, super vers en lekker, exact op tijd, vriendelijk personeel.

Arianne
1 maart 2022

Heerlijke sushi en top gegeten

Mar
27 februari 2022

Weer enorm genoten. Zo vers!

Reactie van Sushi 8

Beste Mar, wat fijn dat het naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi8!

Stefan
27 februari 2022
Danique
26 februari 2022

Bestelling klopte niet….

Reactie van Sushi 8

Beste Danique, wat vervelend om te lezen dat het niet helemaal goed ging. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

Ron slaats
25 februari 2022
Hilly
24 februari 2022

Toptop!! Kwartier eerder bezorgd en echt gemuld! Waar voor je geld, morgen de rest opeten, want t was veel!

frans
24 februari 2022

alles geleverd zoals afgesproken en keurig op tijd

Diana
20 februari 2022

Het was weer heerlijk!

Peter Dam
16 februari 2022

Heerlijk zoals altijd

Reactie van Sushi 8

Beste Peter Dam, fijn om te horen dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer te zien!

Arianne
15 februari 2022

Lekker gegeten

Marieke
12 februari 2022

Het was heerlijk! Super vers en voldeed helemaal aan alle verwachtingen! Perfect op tijd bezorgd. Hartelijk dank.

Reactie van Sushi 8

Beste Marieke, wat fijn dat alles naar smaak was. Wij hopen u snel weer te zien!

Zizi
12 februari 2022

Ik had voor afhalen gekozen, maar ik bedacht mij ineens dat ik m’n auto had uitgeleend dus ik belde om te vragen of ze toch konden dit kon niet dat vind ik wel jammer want heb wel 50 euro aan sushi besteld . Voor de rest prima service

Vony Irawati Lauw
11 februari 2022
Was weer héél lekker!!
7 februari 2022
Isa
6 februari 2022

Ik vond de carpaccio wel echt heel duur voor zo’n heel klein beetje dat was het niet waard De rest was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy van de Ven
6 februari 2022
Frans
4 februari 2022

Was lekker, op tijd, goed geregeld.

Myrthe
4 februari 2022

Geweldige sushi voor een goede prijs inclusief fijne service, aanrader!

Kristy
29 januari 2022
Vony Irawati Lauw
28 januari 2022
Linde
28 januari 2022

Heerlijke sushi. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Peter
27 januari 2022
Spuit11
25 januari 2022
van Raaij
24 januari 2022

Prima kwaliteit en punctuele bezorging. TOP !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
24 januari 2022

Door grote drukte konden we zaterdag helaas geen Sushi 🍣 meer bestellen… Zondag gelukkig wel … Het was weer heerlijk 😋 tot volgende keer 😁

Reactie van Sushi 8

Beste Miranda, wat fijn dat u alsnog bij ons zondag heeft besteld. Wij hopen u snel weer terug te zien!

Natasja
22 januari 2022

Surf en turf. Top als altijd!

N v Rozendaal
22 januari 2022

Wederom een bestelling die half compleet is…. Gebeld en 45 minuten later de rest? Wat een vreselijke organisatie, eten is gewoonweg goed maar de rest is super, super slecht!

Reactie van Sushi 8

Beste N v Rozendaal, Wat vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent met onze service. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

Simone
22 januari 2022

Heerlijke sushi. Ook fijn dat je maki per 4 stuk kan bestellen!

Kristy
20 januari 2022

Het was heerlijk!!!

-
17 januari 2022

Heerlijke verse sushi.

moerings
17 januari 2022
Hans en Corrie
16 januari 2022
Roland
16 januari 2022
Naomi van Pinxteren
15 januari 2022

Was echt top!

Egmond
14 januari 2022

Vriendelijk qua prijs, kwaliteit bijna perfect. Lichte twijfel over de versheid van de zalm - waarschijnlijk onterecht - en wasabi minder scherp dan we gewend waren.

Gerda van Meersbergen
14 januari 2022

Mooi op tijd bezorgd, heerlijke sushi. Zelfs mijn kleinzoon van 2 jaar heeft er van gesmuld!

Reactie van Sushi 8

Beste Gerda van Meersbergen, leuk om te horen dat wij ook jonge fans hebben! Wij hopen u snel weer te zien

Marlies
14 januari 2022
versteden
13 januari 2022

super lekker en vers klaargemaakt

van Menzel
12 januari 2022

Het blijft een feestje elke keer weer

Emmy Rijkers
11 januari 2022
Romy Hellings
9 januari 2022

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
8 januari 2022
Elly
7 januari 2022

Het was een beetje klef net als of het lang van te voren klaar was gemaakt

Jolanda
2 januari 2021

Het was heerlijk en netjes op tijd bezorgd.

Teresa
1 januari 2021
Henriette Van Helvoirt
30 december 2021

Het was weer heerlijk

Jolanda
29 december 2021
K
28 december 2021

Bestelling afgehaald, stond al netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten!

Teresa
26 december 2021

Bijzonder lekker, goed van kwaliteit, mooi verpakt,

Ric
25 december 2021

Heerlijk! Schotel 238 besteld, was goed gevarieerd, erg smakelijk en vers.

Miranda
25 december 2021

De Sushi 🍣 🍱 was weer heerlijk.😋 Zoals we van jullie gewend waren. Dit keer kregen we nog iets lekkers als extraatje voor kerstavond 🎅🏻 Erg attent 😁. Tot gauw !!!

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw positief beoordeling. Wij hopen u weer snel te zien!

Petra
24 december 2021

Super, exact op tijd en heerlijk!

Danique
24 december 2021

Vers, lekker!

Manjana Heessels
23 december 2021

Lekker en verse sushi, poke bowl . Zeker een aanrader. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering.

Reactie van Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw beoordeling. Hopelijk tot snel!

Raoul
23 december 2021

Altijd op tijd, super vers en onwijs aardige mensen die zeer hun best doen om je goed te helpen!

fleur van bernebeek
20 december 2021
Mark Van den Brand
19 december 2021

Heerlijk en goed verzorgd!!

Theo
19 december 2021

heerlijk gegeten

Maria
12 december 2021

Liever geen avocado

Arina ketting
12 december 2021
Linda van de Crommert
6 december 2021

Gratis loempia's bij een grote bestelling. Genoten, top!!

Monique van der Spank
6 december 2021

Gewoon super , eindelijk een sushi die niet klef is. En de poke bowl is ook heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michele
5 december 2021

Favoriete sushi uit Schijndel (en omstreken). Vers en lekkere combi’s.

Anouk
4 december 2021
Fatiha Azarioh
29 november 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
28 november 2021
A
28 november 2021

Keurig optijd en was weer buitenaards lekker🤤

Francis
28 november 2021
Nienke
27 november 2021

Helaas was de vulling van de uramaki matig… luxe rollen waren wel goed gevuld! Had spicy mayo besteld, kreeg helaas een kuip normale mayo.. jammer!

Hans
24 november 2021

Heerlijke verse sushi en keurig op tijd bezorgd

Marjolein van den Heuvel
21 november 2021

Heerlijke, verse shushi, echt een aanrader!

Derksen
20 november 2021

Alles smaakvol, en goed warm nog! Wederom lekkere sushi!

Miranda
14 november 2021

De heerlijke Sushi 🍣 🍱 stond keurig klaar op t afgesproken tijdstip .., We hebben er weer van gesmuld 😋 Tot volgende keer

Reactie van Sushi 8

Dag Miranda, heel erg bedankt voor de positieve beoordeling. Wij zijn blij te horen dat u van de sushi heeft genoten. Graag tot snel - Team Sushi Eight

Joost
7 november 2021

Echt genoten! Fantastische kwaliteit en zichtbaar met zorg bereid. Wij zijn echt heel tevreden. Tja, het is duur maar voor verse producten wil ik wel betalen. We ontvingen zelfs nog wat lekker “snackjes” als extra bij onze bestelling! *****

Reactie van Sushi 8

Dag Joost, fijn om te horen dat u zo tevreden was! We hopen u snel weer te zien in ons filiaal! - Team Sushi Eight

Jolande Gevers
7 november 2021
Witte
5 november 2021

Prima service en heerlijk gegeten!

Albert
3 november 2021
Bert Hellings
1 november 2021

Lekkere sushi hebben genoten.

Carel
29 oktober 2021

Top tent , was super lekker

De Bok
28 oktober 2021

Ruimschoots op tijd en heerlijk gegeten!! Aanrader👌

Goudsmits
25 oktober 2021

Heerlijke sushi, lekker en vers!

Nicole van riel
24 oktober 2021

Een heerlijke box sushi. Super lekker. Een aanbeveling waard.

Peter
24 oktober 2021

Eten is prima maar het is niet goed als vega en vis in een bakje tegen elkaar worden gedaan. Niet acceptabel voor vegetariërs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van gorkum.
21 oktober 2021
Renos
15 oktober 2021

Keurig op tijd, en verse sushi!

fleur
14 oktober 2021
Naomi van Pinxteren
8 oktober 2021

Prijs kwaliteit top!

Vds
6 oktober 2021

Heel goed!!

Judith
6 oktober 2021

Genoten van de vers gemaakte sushi, belde netjes dat het iets later werd. Top 👍🏻

Fleur
6 oktober 2021

Super goede kwaliteit, heel lekkere sushi!

Vony Irawati Lauw
3 oktober 2021

is moeilijk gebruik voucher van jullie

Dianne
2 oktober 2021

Lekkere sushi. 1 euro betalen voor een goede eetlepel extra soja saus is een beetje overdreven

Boukje Hermse
2 oktober 2021

Na gevraagd te hebben, door het personeel zelf, of de bestelling ook om half 5 bezorgd kon worden werdt deze alsnog 15 minuten later bezorgd. Te weinig sojasaus, wasabi en gember. En het bakje met loempia's waren koud en vettig

Harold Oomen
2 oktober 2021

Geen. Precies op tijd zoals aangegeven.

Marloes Schellekens
27 september 2021

Om 17:30 besteld en kon het om 18:30 ophalen. Ik kwam aan bij het restaurant om 18:30 en toen was het nog niet klaar, geen probleem want dan wacht ik even. Maar toen werd verteld dat het 19:15 zou worden. Het zou dan wel thuisbezorgd worden, maar we zaten inmiddels al 2 uur te wachten. Verder zat er helemaal geen vergoeding of iets bij, dat hadden we wel passend gevonden.

Marianne
25 september 2021

Erg lekkere verse en vooral smaakvolle shusi, goede service en erg vriendelijk personeel, helemaal top.

Marianne
23 september 2021

Er zat zelfs een cadeautje bij, lekker!

L.
20 september 2021

Heb betere sushi gehad.. beetje smakeloos. Bezorging zou om 20.30 plaats vinden maar kwamen pas na 2100! Geprobeerd te bellen maar niemand aanwezig! Kun je een app zenden , iets wat voor geen meter werkt!! Sushi is prijzig en voor dat bedrag verwacht ik wel iets meer service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk Kluijtmans
19 september 2021

Sushi is top. Bezorging was een hele lieve jongen. Maar erg slechte bereikbaarheid!!!! Na 10 keer bellen neemt er nog steeds niemand op. Ik vind dat echt heel slecht!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
18 september 2021

Heerlijke bowl. Vers. Rekening gehouden met online doorgegeven allergie. Vriendelijke meid aan de telefoon en bij afhalen!

Anoniem
17 september 2021
Michele
17 september 2021

Lekker! Favoriet voor wanneer we zin hebben in sushi. Bezorging is ook goed. Tip: Bestel op tijd/van te voren. Je kan niet altijd verwachten dat ze in de ‘spitsuren’ bij iedereen op tijd kunnen bezorgen.

Bas
15 september 2021

Super eten met een hele aardige en beleefde bezorger! Top!

Robin
15 september 2021
Claudia
11 september 2021

Bestelde producten erg smaakvol, keurig op tijd bezorgd, alleen de verpakkingen van bepaalde producten zijn zo slecht, de tas was bij bezorging aan de onderzijde geheel doorweekt vd saus, en de verpakte producten vielen zowat door de bodem van de zak eruit, voor mij dus een reden om te zeggen, eens maar nooit meer.

Oerlemans
11 september 2021

Lekkerste in Schijndel Ga zo door

Naomi van Pinxteren
10 september 2021

Was heerlijk!!!

Rick
9 september 2021
Erica
9 september 2021

Heerlijk gegeten van de surf en turf box. Zag er fantastisch uit. Complimenten.

Roel
9 september 2021
Dorien Pijnenburg
6 september 2021

Ik had een box besteld bij Jullie maar die was niet compleet..ik miste 2 stokjes met vlees die zaten er niet bij. Verders was alles weer heerlijk zoals altijd. M.v.g Dorien Pijnenburg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathaly
4 september 2021

Geweldige aanbieding, wij hebben er van genoten.

Van den Bosch
2 september 2021
Anoniem
2 september 2021
Diana en Ton van der Heijden
30 augustus 2021

Heerlijke producten in een smaakvolle sortering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carel van Kempen
26 augustus 2021

Super lekker, bestelling was iets te laat klaar, maar daar kregen we wat extra lekkers voor terug.

Emmy
25 augustus 2021
Jansen
22 augustus 2021

Echt heerlijk gegeten met de kids. Voor herhaling vatbaar. Top maandbox de surf en turf!

Twan
21 augustus 2021

Goede kwaliteit heel lekker

Linda
20 augustus 2021

Eten was heerlijk! genoten van een fantastische maandbox en hoewel duidelijk was dat ze met een personeelstekort waren en daardoor langer moesten wachten dan ophaal tijd kregen we ook nog miniloempia's tijdens het wachten. Dankjewel

Aa
20 augustus 2021

Erg lekker

Miranda
20 augustus 2021

De Sushi 🍣 🍱🍤was weer heeel erg lekker !!! Stond weer keurig op t afgesproken tijdstip klaar 👍 XìeXìe

kronenburg
19 augustus 2021
Mimi
18 augustus 2021
Van det Zanden
17 augustus 2021

Lekkere sushi en een extraatje omdat het niet op de afgesproken tijd geleverd kon worden. Top sushi!

Marcel van Bergen
17 augustus 2021

Vandaag voor de 4e keer sushi besteld en het was weer super. Lekkere verse sushi !!

Jeanne
17 augustus 2021
Renee Derksen
14 augustus 2021

Keurig op tijd en weer hartstikke lekker

Gezin met volwassen kinderen
10 augustus 2021

Heerlijk gegeten van de keurig op tijd geleverde ruime porties verse poke bowls.

Renée
9 augustus 2021

Het was helemaal top! Super lekker! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo
8 augustus 2021
van de rijdt
8 augustus 2021

Was erg lekker en mooi op tijd klaar voor herhaling vatbaar

Anouk
7 augustus 2021
Angela
6 augustus 2021

Heerlijke sushi

Raoul
4 augustus 2021

Top gegeten, heerlijke verse sushi en kip!!

Nicole
2 augustus 2021

Het was zeer lekker en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
1 augustus 2021

Rollen waren niet goed gerold waardoor ze snel uit elkaar vielen. De crispy rollen waren ook niet crispy maar erg slap. Erg jammer dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart Van Engelen
31 juli 2021
Willem Grin
31 juli 2021

Tonijn sashimi had weinig smaak

Pien
29 juli 2021

Super lekkere sushi, veel variatie en snelle bezorging!

Saskia
26 juli 2021
Fam. Eijmberts
25 juli 2021

Goede kwaliteit maar bestelling werd 1/2 uur te laat bezorgd. De warme gerechten waren niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
25 juli 2021
Egmond
25 juli 2021

Een foutje bij het klaar maken van de bestelling werd snel hersteld, het 'foute' bijgerechtje kregen we als goedmakertje gratis erbij, met excuses. Het was allemaal weer verrukkelijk, zoals we van Sushi 8 gewend zijn.

Miranda
25 juli 2021

Voor de 2x hier sushi besteld. Deze stond keurig op de afgesproken tijd klaar (afhaal). De sushi 🍣 🍱was net als de vorige keer, heel erg lekker😋. We gaan hier zeker vaker sushi bestellen. Een aanrader !!!

Marleen
24 juli 2021

Eten was heerlijk, hele vriendelijke mensen en superservice. Het eten was kleine 10 minuten later klaar dan gepland en toen kregen we er een cadeautje bij (lekkere loempia's). Helemaal niet nodig, maar erg vriendelijk!

Linda van Lee
23 juli 2021

Vriendelijk personeel. Mooie website maar ook gemakkelijk in gebruik. Duidelijke betalings afspraken en keuze in afhaaltijd. Voor herhaling vatbaar!

Lotte
17 juli 2021

Bestelling was 20 min te laat

Kuster
17 juli 2021

Nadat de bezorging ruim uitliep, zonder communicatie en niet telefonisch bereikbaar, zelf maar naar Sushi 8 gereden. Eten moest nog gemaakt worden, excuses over druk en zieken, alle begrip maar hierover communiceren is kennelijk erg lastig. Op weg naar huis werd ik gebeld of ik even terug wilde komen aangezien ze de bestelling niet volledig hadden meegegeven!! Aangegeven dat ze dat maar moesten komen brengen, helaas kwam dat pas aan toen we lang en breed al klaar waren met eten, jammer want de sushi was wel lekker. Dit was voor mij de eerste ervaring met Sushi 8 waar ze dus erg weinig positieve punten hebben gescoord.

Anoniem
15 juli 2021
Joris van Kuilenburg
13 juli 2021

Erg lekkere sushi, mooi opgemaakt, snel klaar.

Marij van der Rijt
11 juli 2021

Heerlijk eten netjes op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
10 juli 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging en vriendelijke bezorger

Daan
4 juli 2021

Het eten is heerlijk, maar de bezorging is slecht. Ik kreeg mijn eten 1 uur na de verwachte bezorgtijd. Na 30 minuten gaan bellen, maar op geen enkele manier bereikbaar. Als excuus boden ze een cadeautje aan, wat in ieder geval niet in mijn tas zat…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland
4 juli 2021

Veel te late bezorging, onmogelijk om in contact te komen. Slechte afhandeling, krijgt geen vervolg meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
4 juli 2021

Gewoon weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Passier
2 juli 2021

de 1e keer dat ik bij jullie bestel in Schijndel, maar ook de laatste keer, ik vond de rijst te droog en slecht gekruid. de helft van de sushi roll viel uit elkaar. afhalen online besteld 1 uur wachttijd en dan nog niet klaar dat was zogezegd even een tegenvaller.

J
2 juli 2021
Ciske
1 juli 2021
Vera
28 juni 2021
Jaimy wouters
25 juni 2021

Best sushi in town, altijd super lekker, some lang wachten maar wel waard, lekkerste zalm en die sashimi is ook gewoon zoomobjectief goed!

Hendrico van Wijk
21 juni 2021

sushi was erg goed hebben er van genoten, complimenten.

Miranda Steenbergen
21 juni 2021

Erg lekkere sushi. Mag wel iets meer saus bij.

Miranda
20 juni 2021

Voor de eerste keer hier de Sushi besteld. We vonden de Sushi erg lekker. Heerlijke sushi 🍣 😋hier… een echte aanrader 😉

Henriette
19 juni 2021

Zelf opgehaald stond al netjes klaar vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit goed

S. Hermans
19 juni 2021

Ik had een bestelling geplaatst voor bezorging van 19:45u. Toen de borgstelling kwam bracht ze echter de verkeerde bestelling, na bellen met sushi eight mochten we die sushi houden en zou onze bestelling er meteen aankomen. Echter een uur later nog steeds geen bestelling. Na telefonisch contact zou de bezorgster er meteen aankomen, maar na 15 minuten nog steeds niet. Toen ik weer met sushi eight belde, kwam de bezorgster er net aan en werd ik aan de telefoon een beetje afgewimpeld. Ik vond het echt een topservice dat we de andere sushi mochten houden, maar dat we daarna nog zo lang moesten wachten met vrienden op onze eigen bestelling vond ik echt geen nette afhandeling.

Raimond
18 juni 2021

Kwaliteit van de sushi is perfect en wordt compleet geleverd met stokjes, gember, soja en wassabi. Heerlijke gerechten. Bezorgen kan beter. Word netjes geïnformeerd over status van de bestelling, alleen de doorgegeven tijd wordt niet gehaald. Scheelde haast 3 kwartier. Werd overigens ruimschoots goedgemaakt door de kwaliteit van de producten. Als bezorgen naar verwachting wordt gedaan, is het perfect.

DS
17 juni 2021

Erg lekker en vers. Beef carpaccio is prijzig ( €7,50 ) voor wat je krijgt.

Petra
17 juni 2021

Heerlijke sushi, mooi op tijd geleverd

Sjaan
16 juni 2021
Monique
16 juni 2021

Lekkere pokebowl, portie is voldoende

Anke Bolt 👍
16 juni 2021
Amber van Gemert
15 juni 2021

Voor de 3de keer klopte onze bestelling niet. Wij halen altijd af omdat jullie niet bezorgen in onze woonplaats. Het was al te laat om weer terug te rijden, want bij thuiskomst kwamen we er pas achter dat de bestelling niet klopte. Jullie waren een uur voor sluitingstijd al niet meer telefonisch bereikbaar. Ik vind dit echt heel erg jammer en hopelijk komen jullie nog met een oplossing.

Cognacje
14 juni 2021

Super Everest sushi gekregen en de bezorging kwam op het afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Rijkers
12 juni 2021

Eerste keer besteld, zeker niet de laatste! Het was heerlijk. Bestellen via de website gaat snel en verloopt goed.

Tim
12 juni 2021

Pokebowl kip met extra zalm besteld, jammer dat de zalm er niet bij zat. Verder lekker gegeten zoals altijd.

Misset
12 juni 2021

Prachtig op tijd. Heerlijke sushi! Van genoten.

Melger
8 juni 2021

Rijst niet constant en te los. Te zunig met ingrediënten topping , anders dan voorgesteld op foto's menu. Al bij al, kwaliteit niet constant.

Francis
6 juni 2021
Onbekend
5 juni 2021
Tessa
5 juni 2021

Gewoon echt goed!

Skendel
29 mei 2021

Het was heerlijk en op tijd geleverd

Fleur
28 mei 2021

Was erg smakelijk. Wellicht volgende keer iets meer groentes, er bleef veel rijst over. Wanneer je iets er extra in wil betaal je bij, maar wanneer je het eruit laat gaat er geen geld vanaf..

Egmond
27 mei 2021

Top kwaliteit voor redelijke prijzen.

S
26 mei 2021
Jelmer Broks
26 mei 2021

Sushi opgehaald. Was klaar zeiden ze. Visseneitjes, tonijn en truffelsaus vergeten toe te voegen aan de sushi. Kwamen ze later bezorgen, 4 stuks te weinig. Bezorger beloofde later nog terug te komen. Niet meer gezien. Overige sushi smaakte goed.

Danique
25 mei 2021

Lekkere sushi, maar de saus bij de gyoza zat er niet bij. Jammer.

Corten
24 mei 2021

Het was heerlijk

Sv
24 mei 2021

Lekker vers, goed van temperatuur.

Simone
24 mei 2021

Prima sushi, maar wij hebben zaterdag 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling. 19:00 uur besteld (verwachte bezorgtijd zou 19:45 zijn) en om 21:30 werd het pas bezorgd. Ondertussen hadden we 2 keer gebeld, waarbij we heel moeilijk telefonisch contact kregen met sushi eight schijndel.

Marc
24 mei 2021

's-morgens al besteld zodat de bestelling op tijd zou zijn. Gevraagd bezorging om 18.45. Zelf gebeld om 19.15 waar het bleef. Zou nog 15 minuten max half uur duren. Uiteindelijk om 20.10 de bestelling bij de buren! afgeleverd. Totaal geen communicatie vanuit sushi 8. Was voor ons de laatste keer.

Dave van der Sanden
23 mei 2021

Sushi na 2.5u pas ontvangen. Honger was vergaan.

Wendy
22 mei 2021

Om 17.00 een bestelling geplaatst voor 19.00 om 19.15 gebeld, het is er over een kwartiertje. Kreeg daarna pas om 20.15 iemand aan de lijn. Was er uiteindelijk om 20.40...... niet eens een sorry aan de deur, Na 1uur en 40 minuten te laat te zijn. Eten was lekker..... maar als het zo uitloopt, laat het dan even weten. Kortom slechte service, prima eten

Gast
22 mei 2021

Over eerdere bestellingen waren we erg tevreden, verzorgd en erg lekker. Deze keer leek de kwaliteit minder en zijn de sausjes vergeten en klopten de aantallen niet helemaal bij sommige gerechten. Jammer om te ervaren. Hopelijk is het bij een volgende bestelling weer zoals eerdere ervaringen.

Enith
21 mei 2021

De tonijn was grijs,de zalm was niet roze en de avocado was bruin.dit was dan ook de laatste keer bestellen,zonde vsn de 50 euro

Riette
21 mei 2021

Heerlijk!

Anke Bolt
19 mei 2021

Lekker rrrr. Goede service en klantvriendelijk

Marc
19 mei 2021

Lekker, netjes en op tijd. Helemaal top

Edith
17 mei 2021

1. Deur stond om 13.00 uur open maar bij binnenkomst werd gezegd dat jullie 'eigenlijk' nog dicht waren. 2. Bij mijn vraag kan ik toch bestellen was het antwoord in 1ste instantie ja maar in 2de instantie nee. Ik moest online bestellen. 3. Thuis online besteld met het verzoek om van een schotel 4 rolls te vervangen door glutenvrije rolls. Bij het ophalen bleek het niet goed begrepen en waren het juist rolls mét gluten. Het is ter plekke wel goed opgelost. En het smaakte heerlijk!! De kwaliteit van de shushi was erg goed!!

Meg.
15 mei 2021

Na de goede recensies gelezen te hebben vonden wij het tegenvallen. Weinig smaak en de rolls zaten zo tegen elkaar aan geplakt dat ze snel uit elkaar vielen/ je ze uit elkaar moest trekken om er een los te maken.

Peter
14 mei 2021

Werderom netjes op afgesproken tijd afgeleverd En over de smaak valt niet te twisten, wederom HEERLIJK!!

Carel
13 mei 2021

Super lekker goed verzorgd voor herhaling vatbaar

Saskia
13 mei 2021

Het was weer heerlijk. En ontzettend bedankt voor het lekkere extra's wat we gekregen hebben. We hebben er van genoten

Sylvia Stolzenbach-kwaks
12 mei 2021

Eten was lekker . Jullie waren alleen iets vergeten ( zeewier salade ) Heb gebeld maar kreeg niemand te pakken . Maar we hebben super lekker gegeten .

Monique
11 mei 2021

Poke bowl met zalm. Hij was heerlijk. Goed gevuld (zelfs iets teveel voor mij alleen) en alles heerlijk vers. Vriendelijke bediening en nette winkel. Zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer ga ik voor de sushi.

Frank
11 mei 2021

Super lekker en vers. Het was een feestje!

Ties
10 mei 2021

Echt top service en heerlijke sushi. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.