Facebook Instagram

Beoordelingen van Sushi 8 Schijndel

Recente recensies van Sushi 8 Schijndel

5 sterren na 317 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Voor de 3de keer klopte onze bestelling niet. Wij halen altijd af omdat jullie niet bezorgen in onze woonplaats. Het was al te laat om weer terug te rijden, want bij thuiskomst kwamen we er pas achter dat de bestelling niet klopte. Jullie waren een uur voor sluitingstijd al niet meer telefonisch bereikbaar. Ik vind dit echt heel erg jammer en hopelijk komen jullie nog met een oplossing.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Everest sushi gekregen en de bezorging kwam op het afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld, zeker niet de laatste! Het was heerlijk. Bestellen via de website gaat snel en verloopt goed.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl kip met extra zalm besteld, jammer dat de zalm er niet bij zat. Verder lekker gegeten zoals altijd.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig op tijd. Heerlijke sushi! Van genoten.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Rijst niet constant en te los. Te zunig met ingrediënten topping , anders dan voorgesteld op foto's menu. Al bij al, kwaliteit niet constant.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt goed!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en op tijd geleverd

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg smakelijk. Wellicht volgende keer iets meer groentes, er bleef veel rijst over. Wanneer je iets er extra in wil betaal je bij, maar wanneer je het eruit laat gaat er geen geld vanaf..

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit voor redelijke prijzen.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi opgehaald. Was klaar zeiden ze. Visseneitjes, tonijn en truffelsaus vergeten toe te voegen aan de sushi. Kwamen ze later bezorgen, 4 stuks te weinig. Bezorger beloofde later nog terug te komen. Niet meer gezien. Overige sushi smaakte goed.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, maar de saus bij de gyoza zat er niet bij. Jammer.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, goed van temperatuur.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, maar wij hebben zaterdag 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling. 19:00 uur besteld (verwachte bezorgtijd zou 19:45 zijn) en om 21:30 werd het pas bezorgd. Ondertussen hadden we 2 keer gebeld, waarbij we heel moeilijk telefonisch contact kregen met sushi eight schijndel.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

's-morgens al besteld zodat de bestelling op tijd zou zijn. Gevraagd bezorging om 18.45. Zelf gebeld om 19.15 waar het bleef. Zou nog 15 minuten max half uur duren. Uiteindelijk om 20.10 de bestelling bij de buren! afgeleverd. Totaal geen communicatie vanuit sushi 8. Was voor ons de laatste keer.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi na 2.5u pas ontvangen. Honger was vergaan.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.00 een bestelling geplaatst voor 19.00 om 19.15 gebeld, het is er over een kwartiertje. Kreeg daarna pas om 20.15 iemand aan de lijn. Was er uiteindelijk om 20.40...... niet eens een sorry aan de deur, Na 1uur en 40 minuten te laat te zijn. Eten was lekker..... maar als het zo uitloopt, laat het dan even weten. Kortom slechte service, prima eten

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over eerdere bestellingen waren we erg tevreden, verzorgd en erg lekker. Deze keer leek de kwaliteit minder en zijn de sausjes vergeten en klopten de aantallen niet helemaal bij sommige gerechten. Jammer om te ervaren. Hopelijk is het bij een volgende bestelling weer zoals eerdere ervaringen.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tonijn was grijs,de zalm was niet roze en de avocado was bruin.dit was dan ook de laatste keer bestellen,zonde vsn de 50 euro

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker rrrr. Goede service en klantvriendelijk

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, netjes en op tijd. Helemaal top

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

1. Deur stond om 13.00 uur open maar bij binnenkomst werd gezegd dat jullie 'eigenlijk' nog dicht waren. 2. Bij mijn vraag kan ik toch bestellen was het antwoord in 1ste instantie ja maar in 2de instantie nee. Ik moest online bestellen. 3. Thuis online besteld met het verzoek om van een schotel 4 rolls te vervangen door glutenvrije rolls. Bij het ophalen bleek het niet goed begrepen en waren het juist rolls mét gluten. Het is ter plekke wel goed opgelost. En het smaakte heerlijk!! De kwaliteit van de shushi was erg goed!!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Na de goede recensies gelezen te hebben vonden wij het tegenvallen. Weinig smaak en de rolls zaten zo tegen elkaar aan geplakt dat ze snel uit elkaar vielen/ je ze uit elkaar moest trekken om er een los te maken.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werderom netjes op afgesproken tijd afgeleverd En over de smaak valt niet te twisten, wederom HEERLIJK!!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker goed verzorgd voor herhaling vatbaar

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. En ontzettend bedankt voor het lekkere extra's wat we gekregen hebben. We hebben er van genoten

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker . Jullie waren alleen iets vergeten ( zeewier salade ) Heb gebeld maar kreeg niemand te pakken . Maar we hebben super lekker gegeten .

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Poke bowl met zalm. Hij was heerlijk. Goed gevuld (zelfs iets teveel voor mij alleen) en alles heerlijk vers. Vriendelijke bediening en nette winkel. Zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer ga ik voor de sushi.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers. Het was een feestje!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top service en heerlijke sushi. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Netjes op tijd bezorgd. Het was heerlijk.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, ik miste alleen wel de wakame op de schaal, in plaats daarvan lag er rucola, wat ik persoonlijk minder passend vind. Er had wat meer sojasaus bij mogen zitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.. genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had gebeld om te vragen of ik de garnaal en de kip kon vervangen door iets anders, dat moest ik dan aangeven bij de online bestelling. Opgehaald, dat wat ik had vervangen en iets anders moest worden, hebben jullie niet erbij gedaan. Ik had gevraagd voor salmon cheese rol ipv garnaal, en die salmon cheese zat er niet hij, was iets wat ik niet wist wat het was. Jammer dat jullie het niet even aangegeven hebben bij ophalen, en ook tevens aan de telefoon. Dit was niet wat ik had gevraagd. Jammer was de eerste keer bij jullie maar voor nu ook de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht 20.50 bericht bezorger onderweg Was het pad 21.30 uur Rijst plakkerig slecht gerold!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, kregen zelfs een presentje omdat ik moest wachten. Zeker voor herhaling vatbaar Carpaccio viel wel tegen, te bleek van kleur. Hygiëne kan beter, let op handschoenen verschonen tussendoor

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker weer

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was zeer netjes en precies op afgesproken tijd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. En een kwartier eerder bezorgd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer erg lekker en optijd bezorgd. Vorige keer waren ze iets vergeten maar hebben dit dubbel en dwars goed gemaakt door iets extra aan mijn bestelling toe te voegen!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker sushi,goed gedaan

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Perfect op tijd geleverd!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de sushi. Alles werd keurig op tijd geleverd door een vriendelijke jongeman.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom erg lekker. Bedankt voor de goede service. We hebben weer genoten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, genoten !!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is top, alleen de soja saus is niet zo lekker. Hij smaakt waterig, lijkt aangelengd met water.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, sushi is heerlijk!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

weer lekker gegeten

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen wekelijks sushi bij sushi8. Elke keer weer smullen!!! Ook lekkere bijgerechten. Wij zijn erg blij dat ze in Schijndel zijn gekomen.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak aan sommige sushi.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en goed gevulde pokebowl. Hebben ervan genoten en voor herhaling vatbaar.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt waar: FANTASTISCH, zoals elke keer!!!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi rijst was zompig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, precies zoals die hoort.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten. We zullen zeker binnenkort weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi en op tijd bexorgd😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden, erg lekker

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was aan de late kant maar kregen er een leuke verassing bij! Wordt zeer gewaardeerd. Verder goed en lekker weer.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker snel gelevert een volle 10

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, ook de service was super.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi kwartier vroeg bezorgd! Heerlijk gegeten en top.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en voor herhaling vatbaar!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, heerlijk ! Prima op tijd ! Zo hoort het ! Dank voor het heerlijke kado.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer goed!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al een aantal keer sushi besteld en het was iedere keer goed. Vandaag was het helaas niet vers. Heel erg jammer. De sashimi was ook niet vers en de rijst was niet lekker. We hebben veel weg kunnen gooien

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gevulde sushi, zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Originele samenstellingen en mooie smaken bij elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere, verse sushi!! We gaan zeker vaker hier bestellen ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en pokebowl. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het middelmatige eten werd voor gereden in een te dikke automobiel. Categorie ik haal een euroknaller met m’n Ferrari zakmarzegge. Kleine jammer voor het eten( wat niet helemaal klopte) grote jammer voor de bezorging. xXx Thijs

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in town!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel bezorgt.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben geniten. Was erg lekker.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK! En altijd netjes op tijd bezorgd!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Voor een leuke prijs heerlijke sushi! Ik en mijn broertje hebben erg genoten 🙃😁👍🏻👌🏻👌🏻

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Op tijd. Ze waren wat vergeten en dat werd meteen nabezorgd. Echt een super tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 20 u gebracht worden maar dat werd 20.45 u. Dit was ivm de avondklok te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd . En erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag een bestelling geplaatst voor bezorging om 20:00 uur. Om 20.26 uur maar even gebeld wat de status was. Ik kon op de site van Sushi 8 geen telefoonnummer vinden maar via Google kwam er wel een mobiel nummer tevoorschijn. Het telefoonnummer zou wat mij betreft ook gewoon op de Sushi 8 site mogen Ze waren net onderweg kreeg ik te horen. Nog geen minuut later stond er iemand aan de deur met een extraatje erbij ivm de langere wachttijd. Netjes ! Het eten was verder heerlijk ! Enig puntje was nog wel een stukje plastic folie onder een van de stukjes sushi. Gelukkig hadden we dit op tijd ontdekt. Vandaar de 4 sterren voor kwaliteit. Wat ik verder nog jammer vind is de verplichte extra kosten voor de betaling via iDeal. Er is verder geen andere optie gegeven om te betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten🥰. Enige wat jammer was is dat de teriyaki saus en chilisaus weer vergeten was bij de kip en garnalen. Vorige keer was dit ook al. Daarom geef ik het dit keer toch maar door😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi Prima op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling precies op afgesproken tijd bezorgt Een klein minpuntje we hadden sake maki besteld en advocado maki gekregen Volgende x bestellen we weer bij Sushi 8 😊

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerd gerecht geleverd, garnalen in plaats van gyoza. Sushi was prima. Snelle bezorging.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld, was erg lekker!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Makkelijk bestellen. Ophalen gijng vlot. Leuk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, smakelijk gegeten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd. Heerlijke gerechten. Aanrader.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Hele lekkere sushi, ook voor mensen die niet van vis houden. SUPER!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten... echt een aanrader👌💯😋

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht! Heerlijk

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Smaakvol en vers Mooi op tijd gebracht ook! Smaakte naar meer

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Verse Sushi.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit! Heel vers en prima van smaak

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje flauw rijst was erg plakkerig maar zeker niet slecht

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi. Bij ons was er iets vergeten toe te voegen, voor we het zelf gezien hadden werd er al gebeld, excuses aangeboden en werd het nagebracht met een extra cadeautje. We hebben genoten!! Dank je wel

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker! goed personeel en verse sushi!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Meat lovers Box was heerlijk!!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak, mooi op tijd gereed,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten mooi op tijd Jammer dat de zalm en tonijn uit blik waren vandaar 4 sterren. Zag er verder keurig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zag er goed uit en keurig op tijd bezorgd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De meatlovers box aub aanhouden die was super!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldig, heerlijk!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was vers, maar niet speciaal. Gewoon gemiddeld. De edamame waren ze vergeten te bezorgen. Hiervoor nog na moeten bellen en toen heb ik deze alsnog gekregen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker van smaak, mooie doos vol sushi

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi voor een prima prijs! Top!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er niet in Gemonde wordt bezorgd dat moet je doen met een postcode van Schijndel. Was super lekker

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en alles netjes verpakt. Heerlijk gegeten! Bedankt

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker Meer dan voldoende gehad

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd klantvriendelijk lekker sushi prijs is goed Altijd lekker op de bank met drankje erbij

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!!! Sushi om je vingers bij op te eten! Ze hebben aan ons een vaste klant

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.. Voor herhaling vatbaar. Ik kom snel weer

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en erg lekker!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hadden diverse special rolls besteld. Konden helaas niet zo goed zien wat welke rol was, omdat het op 1 schaal lag onder de vermicelli

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Leuke korting op woensdag, aardige meid aan de telefoon. Goede service

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen aan de afgesproken afhaaltijd heeft men zich niet gehouden: 18:00 was afgesproken. bij aankomst om 18:00 werd gezegd dat het nog 5 minuten zou duren, maar dat is uiteindelijk 25-30 minuten geworden. Ik vind dat 5 a 10 minuten acceptabel was geweest, maar dit niet.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid. Aanrader.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna een half uur te laat, dat was echt jammer. Maar het was wel erg lekker! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker Is niet voldoende voor 4a5personen als maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had er dubbele bestelling geplaatst. Lounge 8 belde netjes op of de dubbele bestelling wel klopte. Erg attent en alert. Succes en het eten was goed!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi. Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en goed. Alleen ontbraken er 2 gerechten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en top bezorging! Lekker en op tijd😎

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten...

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was ontzettend lekker en netjes op tijd klaar en een leuke vriendelijke jonge dame bij de kassa. Wij zijn Fan !

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en mooi optijd top dus.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak sushi gegeten, voor de eerste keer hier. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg goed.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed bevallen. Stond netjes klaar en kwaliteit heel goed

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi, en echt een goede service! 👌🏼

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was het lange wachten zeker waard. Hebben ook netjes een extra gerecht ontvangen. Heel blij dat ze nu in Schijndel zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker heerlijk gegeten bedankt voor de lekkere attentie

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker, alleen jammer dat we toch nog 10 minuten langer moesten wachten na onze afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader. Lekker vers, voor herhaling vatbaar.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Heerlijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wakame was aangemaakt met komkommer en sla.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, grote sushi stukjes, en goede prijs kwaliteit. Hier komen we nog een keer terug.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en uiterlijk zijn gewoon heel goed.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, en heerlijk!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon overheerlijk!! En een heel leuk tasje!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Al meerdere keren besteld en op afgesproken tijd gebracht. Ik vind het een aanrader

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

afgelopen zondag de 29e eten besteld zou om half 8 klaar zijn maar 10 minuten later was de bestelling klaar, bij thuiskomst bleek het niet compleet. Na 1 telefoontje werd dit opgelost en werd het overige netjes nabezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het als cadeau gegeven aan Ben Goyaerts, maar ik schrok wel van het verschil in presentatie op de foto en in het echt. Hoorde wel dat het erg lekker was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! De sushi was lekker alleen de zalm en tonijn echt veel te dik gesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten met een correcte levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Prima verzorgd en zeer smakelijke gerechten. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, helaas vrij laat met leveren.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi van Schijndel!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker vers en op de afgesproken tijd klaar bij het afhalen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en mooi op tijd klaar!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit sushi. Dit is wat ons betreft een blijvertje.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Bezorging was prima op tijd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Eindelijk lekkere sushi in Schijndel!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Was bovendien ook op tijd klaar.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend van smaak! Ga zeker nog een keer bestellen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The bole was erg lekker

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, bestelling stond netjes op tijd klaar. 10 punten

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk party's hotel besteld. Mooie presentatie. Diverse sushi en sashimi. Top.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smal Maki waren erg massief (strak gedraaid) en de 5-way Uramaki de rijst ook niet luchtig genoeg, jammer.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn echte fijnproevers en proeven duidelijk verschil. Met sushi 8 hebben we weer een heerlijke takeaway erbij. Perfecte sushi, heerlijk verse sashimi (beetje dik) en heerlijke maki. Netjes op tijd klaar en heel vriendelijke service. Dikke duim omhoog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lang wachten voor bezorgen. Ze laten ons niet weten. We moeten zelf bellen, en meer dan half uur zitten sushi te wachten. Tjonge jonge

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld, heerlijke verse sushi. Perfecte combinaties! Bezorging is vriendelijk en netjes op tijd

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 30 minuutjes te laat maar dat waren we binnen 3 minuten weer vergeten! De sushi was echt heel.lekker en het waren mooie grote stukken. Zeker een aanrader om bij Sushi 8 te bestellen. We bestelde voorheen ergens anders sushi dat is nu voorbij.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was van zeer goede kwaliteit. Bezorging was ongeveer 45 min te laat, maar als compensatie kregen we wat sushi Kado. Al met al nog erg tevreden.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer besteld goede service netjes op tijd heerlijk gegeten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Ook de grootte van de sushi was goed, lekkerr toppings. Alleen bij sommige tonijn sushis leek het geen verse tonijn te zijn.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd werd de bestelling bezorgd. De sushi was heerlijk, niks op aan te merken. De speciale rollen waren natuurlijk favoriet door de verfijnde smaken. Een aanrader

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi vooral de special rolls. Snelle levering.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. De sushi was heerlijk en supervers!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers, super lekker, veel keuze en mooi op tijd klaar. Tot nu toe zeker de lekkerste in Schijndel

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mega lekker!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker aan te raden!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was alweer even geleden...sushi...ja zeker de moeite waarde en we komen snel weer langs.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door Valentijnsdag was het erg druk en liep de bezorging behoorlijk lang uit. Maar het eten was heerlijk en van super kwaliteit! We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte, bezorging een uur later. Tja, kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Valentijnsdag besteld, dus rekening gehouden met dat het erg druk zou kunnen zijn. Bestelling werd 45 minuten later bezorgd dan was afgesproken, maar werd wel excuses voor aangeboden. Cadeautje gekregen bij de bestelling in de vorm van mini loempia's, dit konden wij wel waarderen. Kwaliteit van het eten was super. Erg lekker gegeten. Hier gaan we vast vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de valentijnsbox besteld en hopen dat deze als standaard in het menu word opgenomen (misschien onder een andere naam ofzo). Maar deze was echt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi heerlijk, wel 3 kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur na bezorgtijd pas mijn bestelling gehad. Verder was het eten wel lekker en de bezorger was aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, 45 min moeten wachten maar dat zullen vast opstart problemen zijn...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo druk dat ik mijn bestelling zelf heb moeten ophalen en ik heb uiteindelijk in de zaak nog een uur moeten wachten op de bestelling. Daarnaast zijn de bezorgkosten niet vergoed. Toen ik bestelling om 16 uur plaatste voor 19 uur (tijdslot was open) kreeg ik binnen een minuut na het plaatsen en betalen een mail dat het 20.35 uur zou worden. Na twee telefoontjes zou ophalen om zeven uur wel kunnen. Maar daar heb ik dus nog een uur moeten wachten. Daar ook gezien dat er twee bezorgers zijn en die hebben in dat uur 2 bestellingen weggebracht. Er zit totaal geen structuur in de keuken en in het bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten...!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, jammer van de lange wachttijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed ! Netjes op tijd bezorgd. TOP ! website: misschien nog een mogelijkheid inbouwen om voor een andere dag bestellen mogelijk te maken.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond deze keer de sushi minder vers dan vorige week. De rijst was wat harder en koud en de kip en garnaal minder knapperig. Verder was de pokebowl prima. De smaak was verder ook prima.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er goed uit. En het smaakte ook heerlijk.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt lekkere sushi gehaald, prijs kwaliteit goed!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Op de special rollen zitten lekkere toppings en ze zijn erg uitgebreid. Sushi smaakt ook erg lekker. Enige minpuntje wat ik kan bedenken (en daarom de 4 sterren) is dat er voor mij persoonlijk te veel rijst wordt gebruikt voor de nigiri zalm. Hierdoor valt de lekkere smaak van de zalm weg en proef je vaak alleen de rijst. Als dat verbeterd zou kunnen worden, dan geef ik zeker 5 sterren!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk wij hebben echt genoten een beetje vergist in de aantal maar ach hebben we vandaag nog een lekker lunch 😍

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat er 2x de california handroll er niet bij zaten. Verder hebben we heerlijk gegeten.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en bezorging precies op tijd

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het super, heerlijke sushi en een goede bezorging precies de tijd die aangegeven werd toen ik de bestelling plaatste. Voor herhaling vatbaar 😀

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren o.a. de 5-way Uramaki besteld (verschillende sushi 20 stuks). - De sushi is zo basic, dat het weinig smaak bevat. Je krijgt letterlijk de 2 á 3 ingrediënten wat er vermeld staat. Geen sausje er boven of erin gewerkt. Ik wil het bijna niet zeggen, maar de tonijn variant is smaakloos helaas. Mijn vrouw zij letterlijk; “ dit is verse Albert Heijn Sushi”. Je moet waarschijnlijk de ‘hele hele dure’ sushi van €3,- per stuk kopen voordat je een smaakexplosie krijgt in je mond en daar pas ik voor. Concurrentie doet dat beter ! - De Service daarentegen is goed te noemen.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en precies op tijd gebracht! Zeker voor herhaling vatbaar! Het was heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, bezorger was wel een klein half uur te laat.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , mooi verzorgd

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Voor herhaling vatbaar.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en netjes op tijd 🥰

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, vriendelijke bediening en lekkere sush. Aanwinst voor Schijndel.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer sushi besteld bij Sushi8 in Schijndel en het was zoals iedere keer weer uitstekend verzorgd. Compleet met soyasaus, wasabi en gember, zelfs eetstokjes zitten erbij. We komen hier zeker nog vaker terug, aanrader..!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, alleen 2 kleine puntjes; de gyoza had warmer gemogen en miste de japanse mayonaise.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk vers en stipt op tijd bezorgd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere sushi Hebben al 2x vesteld in korte tijd dus dat wil wel wat zeggen❤

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was zelfs wat eerder! Het was echt heerlijk!! Zat zelfs nog een cadeautje bij. De sushi was zo vers en lekker. Wij gaan hier vaker bestellen!! Wat een aanrader :-)

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker en snel bezorgd, favo plek om te bestellen vanaf nu, ga zo doorrrr! :)

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En ruim op tijd. Aanrader!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd. Goede service. Gevraagd om 1 sushi smaak te vervangen door iets anders en aangegeven om hiervoor extra te willen betalen. De smaak was aangepast en we hoefden niks extra’s te betalen. Een aanwinst voor Schijndel! Wij zullen zeker vaker bestellen.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had oa de 5-way uramaki besteld, kreeg maar 2 verschillende sushi in dit pakket. Alleen met krab en kip, 2 soorten dus. Op website of fb geen nummer te vinden om deze melding te maken. Beetje jammer. Ze waren wel op tijd met de bezorging.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Vinden alleen de richtlijn niet kloppen met het aantal personen. schaal van 4-5 personen hebben 3 mensen van gegeten en eigenlijk was dit niet voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Heb even moeten bellen omdat het wat langer duurder maar heel goed opgelost want kreeg er een cadeautje bij! Ga ik zeker vaker bestellen!! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze vestiging is dit weekend geopend. Door grote drukte was de bestelling niet op het bevestigde tijdstip gereed en werden we een uur later gebeld toen de bestelling alsnog gereed was. Ter compensatie ontvingen we twee extra gerechten. Wat ons betreft prima opgelost. Voorstel is wel de website dusdanig aanpassen dat bij grote drukte bepaalde afhaal tijdvakken niet mogelijk zijn. Of dat er vooraf gebeld wordt dat de bestelling vertraging heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi was lekker, door de grote drukte wel lange wachttijd. Werd gecompenseerd door een kadotje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed verzorgd! Levering was ook optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, we hebben wel een uur moeten wachten in de zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. Veel verschillende en originele stukken. Ook handig dat je per 4 stuks kunt bestellen. Ze waren wat later met de bezorging, hebben er daarom loempia’s en 12 stuks sushi bij gedaan. Dus dat was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eerste weekend open, beetje langer gewacht, opstartproblemen, maar verschrikkelijk lekker!!!!! Aanrader. En prima service. Wij bestellen zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker maar de wachttijd was dramatisch slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi top! Bezorging hopelijk de volgende keer beter :) (wel gecompenseerd)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:45 een bestelling geplaatst voor 19:30 maar deze kwam een uur later zonder een sorry, niks extra’s en niemand te bereiken. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed. Alleen kreeg het eten een uur later dan de bezorgtijd zou zijn. Dat zal te maken hebben gehad met het openingsweekend. Dus ga het zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 50 min op de bestelling gewacht te hebben, toch maar naar de locatie in Schijndel gereden. Moesten ze nog aan de bestelling beginnen. Toen de bestelling maar geannuleerd en met de dame achter de balie afgesproken dat ze het geld terug storten. Ik hoop dat dit ook daadwerkelijk gebeurd. Ik begrijp dat het onverwacht te druk kan worden. Laat even weten en zoek samen naar een passende oplossing. Dit is voor beide partijen de slechtste oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten ondanks dat we redelijk lang moesten wachten tot het klaar was zeker de moeite waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, een aanwinst voor Schijndel. Door grote drukte in openingsweekend duurde het wat langer, maar dat maakte de lekkere sushi meer dan goed. Plus nog eens extra loempia’s gekregen voor het wachten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super lekker alleen echt te lang op onze bestelling moeten wachten. Om 5 uur besteld en pas om 19.20 ons eten bezorgd. Dat vind ik echt te ver gaan sorry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd bijna een uur te laat bezorgd. Wel als compensatie iets extra's gekregen. Voorgesteld dat ze een berichtje moeten sturen dat ze later komen zodat je je daar op in kunt stellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere sushi! Ook nog een lekker extratje gekregen. Het enige nadeel was dat het ruim een half uur later pas werd bezorgd.. Hiervoor heb ik zelf nog voor moeten bellen, want ik had hiervan geen bericht gehad. Als de bezorgtijd optijd zou zijn is het perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede kwaliteit prijs verhouding.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld, was openingsaanbieding. Wij zijn geen sushi kenners, maar waren voor de volle 100% tevreden. In de winkel met pin betaald, omdat Ideal betaling extra in rekening wordt gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. Mooie grote rollen met verrassende smaken. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het positieve aan de bezorging was dat de bestelling compleet was. Jammere dat dit meer dan een half uur later dan gevraagd en voor mijn gevoel pas iets aan gedaan werd na een belletje van onze kant.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, vers en nog een lekker cadeautje bij de bestelling gekregen. 1 foutje in de bestelling, erg netjes opgelost. Juiste is na gebracht. De zaak ziet er ook mooi en netjes uit.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas andere sushi gekregen als besteld. Los daarvan was de sushi wel lekker en de bezorging was goed.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en netjes optijd bezorgd zeker voor herhaling vatbaar

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker !

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 40 min te laat ! Warme gerechten waren koud

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker vers aardig personeel mooie zaak

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de openingsavond (zaterdag) eten besteld om te bezorgen op 18.30 uur. Dit werd bezorgd om 18.45 uur. Geen melding van vertraging ontvangen. Kwaliteit is goed. Vers en grote stukken sushi. Prijs- qualiteit verhouding is dus goed. Dit maakte het wachten waard.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker Kei blij met Julie in schijndel

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit top goed vers. Bezorging was half uur later maar kregen er loempia's bij vind ik toch top service.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker en precies op tijd!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk en lekker! Top bericht waarschuwt bezorgd kom eraan. Bent blij om omdat wij zijn doof.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi! Mooi op tijd geleverd en met een leuke en lekkere verassing! Top eerste indruk.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en kwaliteit!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen jammer dat we maar 1 x sashimi kregen terwijl we er 2 hadden besteld en betaald.